[Voetbal 0607] Menzo tegen Vanenburg: ‘Gerald, het komt goed!’

Vrijdagavond streden twee oud-Ajacieden als trainer om de punten in de eerste divisie. Helmond Sport’s Gerald Vanenburg verloor met 3-0 van Stanley Menzo’s Volendam.

Lees meer: [Voetbal 0607] Menzo tegen Vanenburg: ‘Gerald, het komt goed!’

[Voetbal 0607] Volendam klimt na overtuigende zege

Volendam heeft vrijdagavond goede zaken gedaan door Go Ahead Eagles met 3-0 te verslaan. Stanley Menzo, die de laatste drie wedstrijden gelijk zag eindigen was blij met de thuiswinst. “Bevrijdend”, noemde hij de overwinning, “we moeten er heel blij mee zijn.”

Lees meer: [Voetbal 0607] Volendam klimt na overtuigende zege

[Voetbal 0607] Volendam gelijk; Stanley Menzo: ‘Ik heb die kwaliteiten gewoon niet’

In een slechte wedstrijd hebben Volendam en Omniworld vrijdagavond met 0-0 gelijk gespeeld. Volgens trainer Stanley Menzo, omdat een aantal spelers uit vorm was. Zelf bleek hij niet in staat het tij te keren: “Ik heb die kwaliteiten niet. Vandaag hadden we gewoon niet onze dag.” Tom Kalkhuis van Omniworld was wel blij met het gelijkspel. “Puntje bij Volendam is toch goed!”

Lees meer: [Voetbal 0607] Volendam gelijk; Stanley Menzo: ‘Ik heb die kwaliteiten gewoon niet’

Oud-Ajacied Stanley Menzo komt goed weg tegen vorige werkgever

Vorig seizoen was Stanley Menzo de hoofdtrainer van AGOVV uit Apeldoorn. Nu vervult de oud-Ajacied dezelfde functie bij FC Volendam. Vrijdagavond ontmoetten beide clubs elkaar in de vijfde speelronde van de Jupiler League. Met veel geluk won Volendam. “De vis Menzo wordt duur betaald.”

Lees meer: Oud-Ajacied Stanley Menzo komt goed weg tegen vorige werkgever

Overtuigend Volendam verslaat Top Oss met 4-1

Tot groot genoegen van de ruim 2400 toeschouwers en trainer Stanley Menzo won FC Volendam vrijdagavond met 4-1 van Top Oss. “We hebben goed gespeeld. We hebben een goede uitslag neergezet en dat hadden we nodig voor het vertrouwen.”

Lees meer: Overtuigend Volendam verslaat Top Oss met 4-1

Aanvullende informatie