Grote pret met het grote pakket

groot pakket versturen

Mijn zus is sinds vorig jaar verhuisd naar Frankrijk, waar zij samen met haar grote liefde een mooi landhuis heeft weten te kopen. Ze zijn daar gelukkig en verwachten zelfs hun eerste kindje! Ik ben een trotste tante.
Helaas door mijn werk kan ik niet zomaar een aantal dagen of misschien zelfs een aantal weken naar Frankrijk toe rijden met de auto, hierdoor heb ik mijn zus sinds de verhuizing niet meer kunnen zien. We skypen wel en bellen veel, maar het is toch anders en ik kan haar geen dikke knuffel geven.

 

Babyshower

Mijn zus belde mij vorige week op en vertelde dat haar buurvrouw, nou ja van 3 landhuizen verderop een babyshower voor haar wilde regelen. Dat is een feest waar in je viert dat iemand zwanger is en je geeft dan de aanstaande moeder cadeautjes, je doet baby spelletjes zoals elkaar voeren met een blinddoek of blind een luier om doen bij een babypop.
Al ben ik erg blij dat de buurvrouw van 3 landhuizen verder op iets voor haar wilt organiseren, ik baas er vreselijk van dat ik er niet bij kan zijn. Het is mijn eerste neefje of nichtje. Ook vertelde mijn zus mij dat ze dan door middel van een taart wilde weten wat het geslacht is, dat moet ik dus ook missen. Al hoewel ik weet dat er geen oplossing voor is en ik het feest echt zal moeten missen, wilde ik toch ook mijn kleine steentje bij dragen

 

Een babyshower pakket voor moeder en kind

Ik ben op internet gaan kijken wat leuke cadeautjes zijn voor een babyshower waarbij het geslacht van het kind nog niet is bekend gemaakt. Ik kwam uit op de kleuren wit, grijs, geel of oranje.
Ik besloot een voor mijn zus een groot pakket te versturen. Leuk, maar waar begin je met een
groot pakket versturen?
Google is my best friend..en ik kwam uit op een website waarbij ze zeiden dat het binnen 5 min geregeld zou zijn.
Het enige wat ik hoefde te doen is aan te geven hoe groot het pakket zou zijn in centimeters en hoe zwaar het pakket zou zijn. Aangezien ik het naar Frankrijk wil sturen kon ik dat ook heel makkelijk aangeven.

 

Baby let the party begin

Wat een leuk pakket is het geworden, ik heb rompertjes en een speen besteld met “ik hou van mijn tante” en als klapper op de vuurpijl een wiegje wat zij aan haar bed kan zetten. Dan slaapt het kindje pal naast haar zonder dat ze bang hoeft te zijn dat ze het kindje uit bed stoot of andere gekke dingen.
Ik kan niet wachten tot mijn neefje of nichtje er is!

 

Geef een reactie