Vlaggen kunnen heel simpel lijken, maar veel simpele dingen kunnen toch enorme functies bieden. Vergelijk het maar met de paperclip. Oh zo simpel, maar degene die het bedacht heeft, is er ontzettend rijk mee geworden. Los van het geld dienen vlaggen ook als een goede uitlaat voor je creativiteit. Je kan er een tafelkleed mee maken, een dekbedhoes, een jurk en nog meer andere dingen. Mocht je nou toch niet over zo heel veel creativiteit bezitten, kun je altijd nog een vlag bedrukken; maak er je persoonlijke vlag van!

Aanmoedigen

Regelmatig worden vlaggen gebruikt ter aanmoediging bij een wedstrijd. Ik ben zelf bijvoorbeeld een enorme Ajax-fan, alleen mis ik de inspiratie voor een unieke zelfontworpen vlag. Dit is helaas een dingetje voor mij, want ik zou ze graag willen aanmoedigen. Wat ook handig is bij het laten ontwerpen van je persoonlijke vlag, is dat je hulp kunt vragen via klantenservice. Voor mij is ook een gewenste bijkomstigheid het materiaal van de vlaggen die ze aanbieden. Glanspolyester is er één van. Dit geeft naar mijn mening een extra onoverwinnelijk effect.

Andere manieren

Zoals ik al in mijn inleiding heb benoemd, kan je ook met vlaggen zoiets maken als een tafelkleed. Of misschien een grote dekbedhoes? Misschien wel zelfs een jurk. Het is dan denk ik wel zo verstandig om er dan een zomerjurk van te maken, want de stof van vlaggen is niet bepaald dik over het algemeen. Vaak is het enige wat je nodig hebt een naald en draad. Mijn advies is daarbij wel om met een dikke draad te werken. Als je eventueel weet hoe je met een naaimachine te werk gaat, is dat helemaal ideaal. Helaas ben ik daar zelf helemaal niet goed in, daarom heb ik het gewoon met naald en draad handmatig aangepakt.

Als cadeau

Dit is natuurlijk ook heel leuk om als cadeau te geven, althans, dat vind ik. Het wordt origineel gevonden en ik ben het daarmee wel eens. Natuurlijk heb je ook manieren als een t-shirt persoonlijk laten bedrukken of een eigen mobiele beschermhoesje laten maken. Je kan alle kanten op. Het leukste is denk ik om het persoonlijk te maken, dat het echt vanuit jou komt. Dan breng je de boodschap het beste over.

Gemakkelijk en snel

In mijn omgeving zijn mensen die dit niet doen, omdat ze denken dat het ingewikkeld is. Dit valt vaak reuze mee en je wordt goed geholpen door de klantenservice. Zij kunnen je tevens ook helpen met het maken van je keuze.