Een sportevenement is altijd een feest

Vlaggen bedrukken

Of je nu langs de kant staat of meedoet, een sportevenement is altijd een feest. Gelijkgestemde mensen die er met z’n allen wat moois van willen maken. Ze gaan voor de overwinning, juichen voor hun favoriete team of doen mee “voor de leuk”. Hoe het ook zij, de sfeer spat er van af. Hoe vaak zit jij niet op de bank een voetbalwedstrijd te kijken en te denken dat je er bij had willen zijn? Soms gaat dat helaas gewoon even niet. De prijzen liggen te hoog, je bent niet in de buurt of je hebt het druk. Maar je bedrijf kan er wel bij zijn, vlaggen bedrukken met je bedrijfsnaam zorgt voor exposure. En ook daar is zo’n sportevenement perfect voor geschikt!

Formule 1 kijken is toch leuker in het echt

Als fanatiek Formule 1 kijker is dat echt nog een droom van me: op de Max Verstappen-tribune zitten en me laten onderdompelen in de sfeer daar. Een hele tribune vol met mensen met dezelfde verwachtingen en dezelfde hoop. Het lijkt me echt geweldig om daar eens bij te zijn. Helaas blijft het voorlopig nog even bij dromen. Voorlopig zit ik gewoon op de meest onmogelijke uren voor de televisie. Ach, dat heeft ook wel wat!

Meedoen aan een mud- of obstaclerun is heel populair

Ze schieten als paddestoelen uit de grond, de (goed georganiseerde) mud- en obstacleruns. En het is ook echt leuk om daar eens aan mee te doen. Lekker een hele middag in de prut spelen, over hindernissen klimmen en door sloten ploeteren. Welke volwassene wil dat nou niet? Gezellig met een groepje vrienden of bloedfanatiek met een team van je sportschool. Het kan je gaan om de winst, om een verbetering van je tijd van de vorige keer of gewoon omdat je er eens op uit wilt. Het maakt niet uit wat je motivatie is, als je maar van de bank af komt en lekker buiten gaat spelen!
Vlaggen bedrukken

De wekelijkse voetbalwedstrijd: een feest van herkenning

Weet je nog? Dat je vroeger iedere zondag met een kater op het veld stond? Het was natuurlijk heel zwaar toen, daarom ben je nu fanatiek supporter van je lokale voetbalclub. Alleen sta je nu lekker langs de kant, en dan wel zo veel mogelijk in het zonnetje. Met je bakkie koffie of een biertje. Lekker bijkletsen met je oude teammaten en ondertussen met een half oog de wedstrijd in de gaten houden. Wat een feest op de zondagochtend!

Geef een reactie