[Tour de France 2008] De affaire: 'No dope, no glory'

Helaas stond de tweede week van Le Tour 2008 toch weer in het teken van doping. Op de tweede rustdag deze tour, waarbij we gekozen hebben om de Tour even helemaal te verlaten en te genieten van het altijd fraaie Monaco, is het de hoogste tijd om het tweede weekoverzicht te plaatsen.

Lees meer: [Tour de France 2008] De affaire: 'No dope, no glory'

[Tour de France 2008] De verrassingen

Op de eerste rustdag van Le Tour 2008 in Pau, is er even tijd om terug te blikken op de eerste week van de ronde van 2008. Vanaf de start in het meest westelijke puntje van Frankrijk, Brest, via Centraal Frankrijk naar een hoogte van 1520 meter in de Franse Pyreneeën (Hautacam) kunnen we spreken van een verrassende Tour. En dan doelen we niet op het weer, dat meer regen dan zon met zich meebracht.

Lees meer: [Tour de France 2008] De verrassingen

[Tour de France 2008] De aftrap...

Ook dit jaar presenteert highlow.nl weer verslagen rechtstreeks uit de Ronde van Frankrijk. In samenwerking met de Tour Foto Side kunt u weer drie weken lang genieten van de mooiste wielerronde van de wereld, de Tour de France. Vandaag een eerste verslag.

Lees meer: [Tour de France 2008] De aftrap...

[Voetbal 0708] Kluivert niet naar Ajax maar AZ

(Novum) - Patrick Kluivert loopt komend seizoen stage als trainer bij AZ. De 31-jarige voetballer volgt de cursus Coach Betaald Voetbal en loopt in het kader van die opleiding mee met zijn oude trainer Louis van Gaal. Dat heeft AZ bevestigd. Kluivert was maandag aanwezig bij de eerste training van de club uit Alkmaar.

Lees meer: [Voetbal 0708] Kluivert niet naar Ajax maar AZ

[Oranje EK08] Wat een desillusie!

“Als ik de ‘verrader’ moet zijn, dan maar de verrader van het jaar”, vertelde Guus Hiddink met een knipoog. Nederland ligt nu dus wel uit het EK. Een beter Rusland tegen een slechter Oranje. Het is niet anders. Hiddink gaat door naar de halve finale en Nederland kan de oranjeslingers weer twee jaar opbergen. Voor Marco van Basten rest en 14 juli de eerste training van Ajax…

Lees meer: [Oranje EK08] Wat een desillusie!

[Oranje EK08] Poule des doods? Niet voor Oranje!

Met een heel legioen reservespelers wist het Nederlands Elftal zich ook van de stugge Roemenen te ontdoen. Bijzonder! Om met Arjen Robben te spreken, “Poule des Doods? Wij zijn in ieder geval niet gesneuveld!” Nog drie wedstrijden...

Lees meer: [Oranje EK08] Poule des doods? Niet voor Oranje!

Aanvullende informatie