Sneijder naar FC Utrecht; Koeman woedend


Ajax en FC Utrecht hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van Rodney Sneijder. De verhuur is per direct en loopt tot en met 30 juni 2012. De middenvelder staat nog tot en met 30 juni 2013 onder contract bij Ajax. De Domstedelingen melden dat er een optie tot koop bedongen is, terwijl het er eerst op leek dat Ajax en Sneijder zelf dat niet wilden.

Lees meer: Sneijder naar FC Utrecht; Koeman woedend

Nederlandse voetbalclubs laten kansen liggen op social media

Uit onderzoek van LEWIS PR onder de 18 clubs die komend jaar in de eredivisie uitkomen, blijkt dat Ajax, Feyenoord en PSV de grootste clubs van Nederland zijn als het op social media aankomt. De landskampioen van afgelopen jaar, Ajax, is daarbij het populairst van de Grote Drie. Opmerkelijk genoeg vindt FC Twente, vorig jaar nog de nummer twee uit de eredivisie, zichzelf pas terug op een 14de plaats.

Lees meer: Nederlandse voetbalclubs laten kansen liggen op social media

Soms mist Sneijder Ajax

Afgelopen weekend was Wesley Sneijder in Nederland om zijn vriendin Yolanthe Cabauw van Kasbergen het Songfestival te zien presenteren. Highlow.nl had een exclusief interview met de international over de showbizz en… over Ajax. “Ik mis Ajax soms wel eens”

Lees meer: Soms mist Sneijder Ajax

Zes jaar cel voor ex-voorzitter Barcelona

José Luis Núñez, de voormalige voorzitter van de Spaanse voetbalclub FC Barcelona (1978 - 2000), moet zes jaar de gevangenis in. Dat heeft een rechtbank in Barcelona vandaag beslist. Ook zijn zoon moet voor zes jaar achter de tralies.

Lees meer: Zes jaar cel voor ex-voorzitter Barcelona

[Voetbal 0809] Edgar Davids naar Genoa

Edgar Davids vertrekt naar het Italiaanse Genoa. De Ajacied wilde onder Marco van Basten geen nieuw contract en was sinds het einde van het vorige seizoen zonder club. De 35-jarige ‘Pitbull’ keert volgens Italiaanse media na drie jaar afwezigheid terug naar Italië waar hij trimomfen vierde met Milan, Inter en Juventus.

Lees meer: [Voetbal 0809] Edgar Davids naar Genoa

Aanvullende informatie