[Admirals 2007] Winst in Olympisch Stadion; Admirals keren terug naar ArenA

De Admirals hebben hun laatste wedstrijd van het seizoen nipt gewonnen. In het Olympisch Stadion werd Berlin Thunder na een spannende ontknoping met 21-20 verslagen. General manager Stefaan Eskes verklaarde na afloop dat hij blij was met het winnende optreden buiten de ArenA, maar dat de Admirals daar toch echt weer naar toe terugkeren in 2008. “Het wordt een kwestie van onderhandelen met de ArenA of we daar weer het complete seizoen zullen spelen. Het Olympisch Stadion is een goed alternatief.”

Lees meer: [Admirals 2007] Winst in Olympisch Stadion; Admirals keren terug naar ArenA

[Admirals 2007] Verlies van Centurions in laatste ArenA wedstrijd

Vrijdagavond hebben de Amsterdam Admirals hun waarschijnlijk allerlaatste wedstrijd in de Amsterdam ArenA gespeeld. General manager Stefaan Eskes vertelde dat afgelopen week aan dagblad Spits. Hij houdt er rekening mee dat zijn ploeg de ArenA definitief de rug toekeert, omdat de directie speeldata voor de American footballers niet kan garanderen. De Admirals verloren kansloos met 30-7 van de Cologne Centurions.

Lees meer: [Admirals 2007] Verlies van Centurions in laatste ArenA wedstrijd

[Admirals 2007] Oranje ArenA kleurt roodwit

Terwijl er om de ArenA heen 14.500 roodwitte Ajacieden zich verzamelden voor de bekerfinale tussen Ajax en AZ, stroomden tegelijkertijd een kleine 11.000 Orange Army fans van de Admirals het stadion binnen. Zij zagen zondagmiddag hun lokale helden in een spannende strijd de ongeslagen leider van de NFL Europe Frankfurt Galaxy met 19–17 verslaan.

Lees meer: [Admirals 2007] Oranje ArenA kleurt roodwit

[Admirals 2007] Winst op Sea Devils in spannende wedstrijd

Vorige week zaterdag verloren de Amsterdam Admirals in Hamburg met 24-17 van de Sea Devils. Vrijdag stond de returnwedstrijd al op het programma in de Amsterdam ArenA. In een fantastische wedstrijd won de thuisploeg uiteindelijk met 41-31.

Lees meer: [Admirals 2007] Winst op Sea Devils in spannende wedstrijd

[Admirals 2007] Ontzag voor grasmat ArenA is goed voor Ajax

Vrijdagmiddag uitte Ajax-coach Henk ten Cate zijn zorgen over de wedstrijd van de Admirals. De american footballers zouden slecht zijn voor het delicate veld in het stadion. Nog geen twee weken geleden verspeelde Ajax het landskampioenschap door de slechte staat van het veld bij RKC in Waalwijk, zo betoogde Ten Cate toen. De Admirals verloren vrijdagavond met 10-16 en toonden zich dienstbaar aan Ajax. Het veld was nauwelijks beschadigd.

Lees meer: [Admirals 2007] Ontzag voor grasmat ArenA is goed voor Ajax

Aanvullende informatie